Weboldal készítés – hogyan érjen el sikereket?

Időtálló megoldásokat nyújtunk megbízónk számára. Komplett rendszereket készítünk, teljeskörű megoldásokat nyújtunk. Azaz mindent amire egy modern vállalkozásnak szüksége van. Akár az indulás esetében is.

Napjainkban kulcsfontosságú a megfelelő webes jelenlét. Épp ebből adódóan a lehető legmodernebb megoldásokra törekszik mindenki. Viszont egy dolog, az, ha egy weboldal mutatós és tetszetős, egy másik pedig, ha sikereket ér el. Pedig egy sikeres és fejlődő vállalkozás számára elengedhetetlen a megfelelő weboldal épp ezért többre van szükség, mint sablon telepítésre és annak a konfigurálására. A weboldal készítés ettől sokkal összetetebb feladat.

Egyedi funkciók és arculathoz igazított tökéletes megjelenés a legtöbb ma használt eszközön, ma már alapvetés. Mint az egyedi tartalmak, melyek kifejezetten a cég érdeklődői számára lettek elkészítve – számukra kommunikálva a szolgáltatásról, termékekről. Ez pedig a cég számára folyamatosan új érdeklődőket és vevőket hoz. Egy jól megtervezett weboldal információt szolgáltat, bemutat, leadet generál, és értékesít.

A mi célunk ebben támogatni megbízóinkat.

Számunkra a weboldal készítés aranyszabályai

Weboldal készítés népszerű tevékenység, sokan foglalkoznak vele. Eredményt felmutató oldalakkal már kevesebben. A siker azonban munkával és szakértelemmel elérhető. Ez pedig akkor is igaz, ha webáruház készítésről beszélünk. Miben különböznek a mi weboldalaink?

Egyedi design és felépítés

Az általunk készített weboldalak sohasem sablonokra épülnek. A megbízó arculatához igazított egyedi megjelenés gondoskodik arról, hogy a látogató megnézze miről is szól az adott oldal. A megoldásaink előnye, hogy nem csak vonzóbbak az érdeklődők számára, hanem más iparági szabványokhoz és megoldásokhoz képest gyorsabbak és megbízhatóbbak is. Nem kell félni attól, hogy idővel frissül valami és szétesik bármi az oldalon. Attól sem kell tartani, hogy az érdeklődő nem találja meg a keresett tartalmat. Hiszen nem csak az esztétikai szempontokra ügyelünk a tervezés során, hanem az ergonómiára is..

Célcsoport számára írt szöveg

Hiába a legütősebb design és a leginnovatívabb megjelenés, ha a szövegek unalmasak az érdeklődők számára. A célcsoport számára megírt szövegeink, úgy hatnak az olvasóra, hogy azt érzi, mintha ezt Neki írták volna. Így bizalommal fog ajánlatot kérni, megrendelést leadni. Az értékesítés sikere múlik a szövegeken. Más szempontból hiába a keresőoptimalizálás bármely erőfeszítése ha nem a megfelelő hosszúságú és minőségű szövegekkel rendelkezik a weboldal.

Stratégiai szintű tervezés

Mielőtt belevágnánk tisztázzuk, hogy mi a célja az oldalnak? Valamint kik az ideális érdeklődők, vevők? Így a weboldal készítése során célunk, hogy kifejezetten a megbízónkat támogassuk, és illeszkedjünk stratégiai elképzeléseihez.

Naprakész rendszereket adunk

Ügyelünk arra, hogy az elkészült rendszerek a legfrissebb megoldásokat tartalmazzák. Azt követően, hogy az elkészült weboldalt átadjuk, egy éven keresztül – hosszabbítható opcionálisan - végezzünk annak karbantartását. Így az oldal mindig optimálisan működik.

Nem kötünk magunkhoz

Tisztában vagyunk vele, hogy ahogyan egy vállalkozás folyamatosan változik, úgy ennek a weboldalon is tükröződnie kell. Ezért az elkészült oldalakhoz admin belépést biztosítunk, melyről minden tartalom könnyedén és gyorsan módosítható. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a napi feladatok mellett egy plusz dolog lenne kollégáid számára, ezért a lehető legegyszerűbb megoldásokat kínáljuk. Abban az esetben, ha egy-egy gyors megoldásra lenne szükség természetesen segítünk abban is.

Minden háttér tisztán átlátható

Csak jogi szempontból is korrekt megoldásokkal dolgozunk. Bármely általunk felhasznált megoldás, kép, zene, videó jogaival rendelkezünk. Nem fogunk „letöltött dolgokat” egy komoly üzleti projektben felhasználni, mivel ebből csak bonyodalom és probléma lehet, mi pedig e helyett a nézettség és a forgalom növelésére szeretünk koncentrálni, vagy a weboldal optimalizálására.

Mi vagyunk az ideálisak számodra ha:

Nem biztos, hogy ránk van szükséged, ha:

Weboldal készítés – hogyan érjen el sikereket?

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
1

Elképzelések egyeztetése

Minden folyamat sikerének titka a megfelelő tervezés. Ezért a projekt kezdetekor mindent pontosan átbeszélünk. A részletekbemenően elemezzük a vállalkozást, a célpiacot, valamint a legsikeresebb hazai konkurenseket is. 

1
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
2

Tervezés

Megtervezzük azt, hogy pontosan mit fogunk megvalósítani. Pontosítjuk a célokat, és elkezdjük a technikai háttér “felöltöztetését” a kifejezetten a megbízónk számára készített egyedi designnal.

2
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
3

Programozás, funkciók elkészítése integrálása

Ebben a szakaszban programozó kollégáink integrálják az egészni funkciókat, illetve minden pontosan a helyére kerül. Ezt követően leteszteljük alaposan az elkészült oldalt és megmutatjuk megbízónk számára is, hogy egyeztessünk az esetleges finomhangolásokról.

3
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
4

Weboldal átadása

Az elkészült weboldalt a tesztelés és jóváhagyás után a megrendelő részére átadjuk, valamint véglegesítve bárki számára elérhetővé tesszük a végleges környezetben, ahol üzemelni fog.

4
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
5

Segítünk benne…

… hogy a legnehezebb kulcsszavakra is előrekerüljön az oldal.

5

Vágjunk bele!

Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
1

100% reszponzivitás: a legtöbb mai eszközön teszteltve.

2

Optimális felépítés: könnyed navigációs és ügyfélélmény érdekében.

3

Látványos megoldások: fokuszban terméke és szolgáltatása

4

Jogszerű és aktuális: mindenre kiterjed megoldásunk.

Az általunk készített weboldalakra igazak:

Kapcsolódó bejegyzéseink