Weboldal, webáruház karbantartás – régi alapok korszerű megoldásokkal

Számtalan esetben fordult már elő, hogy egy olyan oldal miatt kerestek meg, melynek korábbi készítői már nem elérhetőek. Vagy épp biztonsági rések miatt feltörték és helyre kellett állítani. Persze a legjobb eset, ha aktualizálni kell és nincs meg a belépés és a korábbi készítő nem érhető már el.

Tudjuk, hogy a nap mindenkinek 24 órából áll és nincs mindenre ebből adódóan idő. Így akár rövid távon, akár hosszú távon vállaljuk weboldalak karbantartását, aktualizálását. Ha éppen a sebeséggel van gond, vagy a levelek nem jönnek meg, folyamatos segítséget nyújtunk megrendelőink számára.

Számos esetben a weboldal elkészülte után megszakad a kapcsolat a készítő és az üzemeltető között. Így az oldal kint marad a weben és idővel elavul. Mind technikailag, mind tartalmilag. Sokan ilyenkor a tárhely szolgáltatótól kérnek segítséget, viszont a hosztingoknak erre nincs kapacitása, és ha be is vállalják nem ilyen jellegű tapasztalatokkal rendelkeznek. Így ilyenkor célszerű megkeresni egy olyan vállalkozást, akik foglalkoznak ilyen jellegű feladatokkal is.

Számunkra a kezdetektől fontos, hogy segítsük partnereinket a céljaik elérésében. Ha adott esetben megkeres bárki egy oldallal kapcsolatosan, sok szempontot mérlegelve, ha lehetséges inkább aktualizáljuk a meglévő oldalt, mint ajánlunk újat. Persze ez sok tényezőtől függ, melyeket egy komolyabb audit során vizsgálunk meg. Karbantartást végzünk az oldalon, biztonságos teszt környezetben, majd miután elkészültünk a fejlesztéssel, aktualizálással végrehajtjuk az éles rendszeren is.

A weboldalakon célszerű időközönként megcsinálni ezeket a karbantartásokat, mivel az idő haladtával biztonsági rések, működésbeli hibák keletkezhetnek, vagy lassulás, nem megfelelő megjelenés tapasztalható. A legjobb ezen dolgokat megelőzni.

Ha a weboldallal, webáruházzal kapcsolatosan probléma merülne fel, vagy épp új funkciókra megoldásokra van szükség keressen minket bizalommal.