Rólunk

Több, mint 12 éve kezdődött a webfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységem. Akkor még csak alap HTML oldalak készítésével foglalkoztam, iskola mellett, után. Tanulmányaimat bővítettem és rengeteg tapasztalatra tettem szert. Majd sorra következtek a komolyabbnál komolyabb kihívások, míg végül egy több országot átölelő webáruház együttes adminjaként beleástam magamat az e-kereskedelem rejtelmeibe. Ezt követően egy hazai webshop bevezetésén dolgoztam, mely közben belefogtam első Önálló vállalkozásomba, ahol kifejezetten a KKV szektorban tevékenykedő cégek számára készítettem weboldalakat.

Ekkor tettem le alapjait vállalkozásunknak. Bár az évek alatt csapatunk növekedett, projektjeink száma sokasodott, mégis büszkén mondhatom el, hogy a kezdeti vízióm, miszerint professzionális megoldásokat, elérhető árakon, ügyfélcentrikus formában kínálunk töreltlen megmaradt. Immár szakértő csapattal állunk rendelkezésre, ahol minden részfeladat külön specialista kolléga által készül.

Tudom, hogy milyen az, amikor az embernek van egy elképzelése, és ennek gátat szab az alvállalkozó. Vagy akár hosszasan kell várni egy-egy fejlesztés elkészülésére. Ezért nap mint nap dolgozunk cégünk alapértékei mentén, melyeket betartva szolgáltatásunk pontosan olyan, mint amit korábban én is szerettem volna.

 

Zsichla Máté
Ügyvezető

Megbízhatóság

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége. Ezért nem csak a pontos határidőkre ügyelünk, hanem arra is, hogy az általunk készített megoldások hosszútávon hibátlanul szolgálják ügyfeleinkket.

Teljeskörű megvalósítás

A tervezéstől a megvalósításik dolgozunk, kompletten az egész projekten. Ezért megbízóink nagyrészt bizalmat szavanak számunkra a domain ügyintézésen és megfelelő tárhelyen felül a média tartalmak elkészítésére, grafikai tervezésekre is. Az évek során kialakult alvállalkozói hálózatunkkal teljes lefedésben tudunk projekteket vállalni.

Segítőkészség

Világosan és érthetően kommunikálunk. Tisztában vagyunk vele, hogy tevékenységünkkel járó szaknyelv megbízóink számára idegen terep. Épp ezért "közös" nyelvet beszélünk és lépésről lépésre folyamatos kommunikáció mellett haladunk.

Miért dolgozzon velünk?

Egy weboldal ára sosem akkor magas, ha a bekerülési költsége több, mint amire számítottunk, hanem akkor, ha az nem térül meg sosem.

A kevésbé optimalizált oldalak:

Ezért elmondható, hogy hiába a legjobb termék és a tökéletesen felépített szolgáltatás, ha az egy középszerű sablonos weboldalon van prezentálva. Egy jó weboldal még mindig a leghatékonyabb marketing eszköz. Ezért minden projekt esetében a célunk a látványos megjelenés mellett a konverzió maximalizálás.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
1

Elképzelések egyeztetése

Minden folyamat sikerének titka a megfelelő tervezés. Ezért a projekt kezdetekor mindent pontosan átbeszélünk. A részletekbemenően elemezzük a vállalkozást, a célpiacot, valamint a legsikeresebb hazai konkurenseket is. 

1
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
2

Tervezés

Megtervezzük azt, hogy pontosan mit fogunk megvalósítani. Pontosítjuk a célokat, és elkezdjük a technikai háttér “felöltöztetését” a kifejezetten a megbízónk számára készített egyedi designnal.

2
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
3

Programozás, funkciók elkészítése integrálása

Ebben a szakaszban programozó kollégáink integrálják az egészni funkciókat, illetve minden pontosan a helyére kerül. Ezt követően leteszteljük alaposan az elkészült oldalt és megmutatjuk megbízónk számára is, hogy egyeztessünk az esetleges finomhangolásokról.

3
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
4

Weboldal átadása

Az elkészült weboldalt a tesztelés és jóváhagyás után a megrendelő részére átadjuk, valamint véglegesítve bárki számára elérhetővé tesszük a végleges környezetben, ahol üzemelni fog.

4
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
5

Segítünk benne…

… hogy a legnehezebb kulcsszavakra is előrekerüljön az oldal.

5