Szolgáltatások

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, legyen az akár weboldal készítés, akár webáruház indítás. Emellett fő tevékenységeink között a SEO folyamatok és a grafikai tervezések szerepelnek. Azaz, megbízóink számára az elképzeléstől a teljes megvalósításig komplett szolgáltatást nyújtunk, a hosztolás a domain és egyéb ügyintézések mellett. Persze előfordul, hogy egy nem rég elkészült weboldal további fejlesztéseit kell átvennünk, mert a korábbi készítő már nem tudja vállalni. Ez sem jelent megoldást számunkra.

 

Mivel is foglalkozunk a mindennapokban?

Weboldal készítés

Egyik főprofilunk a weboldal készítés, mely során az ügyféllel egyeztetett funkcionalitás és design alapján elkészítjük az új weboldalt, mely az előre meghatározott célokra hangolva fogja szolgálni megrendelőnket. Akár egy névjegy típusú oldal, akár egy bonyolult egyedi funkcionalitással bíró oldal örömmel vágunk bele a projektbe.

Webáruház készítés

Másik legnépszerűbb tevékenységünk a webáruház készítés. Az elmúlt években készítettünk már pár termékestől a több 10ezer terméket tartalmazó komplex áruházig mindent. Több mint 12 éves tapasztalatunk van az e-kereskedelemben, így tudjuk, hogy egyes termékeket, termékpalettákat, hogyan célszerű bemutatni, úgy, hogy az az átlagostól nagyobb konverzióval működhessen.

Keresőoptimalizálás

Fontos, hogy egy oldal jól nézzen ki és esztétikus legyen. De ettől is sokkal fontosabb, hogy minél több érdeklődő rátaláljon, és azt a célközönséget hozzuk be látogatóként, akik számunkra a legfontosabbak. Akár weboldalon bemutatott szolgáltatás, akár egy termékpaletta örömmel vállaljuk és segítünk benne, hogy megbízónk nézettsége kiemelkedő szintet érjen el.

Linképítés

A linképítés azok számára, akik halottak már róla sokszor a megfoghatatlan és nem túl pozitív kategóriába esik. Viszont komoly sikereket nem lehet elérni e nélkül. A legtöbb komoly eredmény mögött egy stratégia áll, aminek fontos részét képezi. Így van ez nálunk is. A linképítésben nem csak a minőségünk, hanem korrekt áraink miatt is igen népszerűek tudunk lenni.

Weboldal, webáruház karbantartás

Sok ügyfél érkezett már azzal a kéréssel, hogy tulajdonképp jó a weboldala, vagy akár a webshopja. De szeretné aktualizálni. Nézzük meg, hogy mit tudunk a meglévő projektből kihozni. Sok esetben működhet, hogy a technikai hátteret naprakészre felhozzuk és a tartalmakat aktualizáljuk. Így nem kell teljesen új projektbe vágni.

Grafikai tervezés

A brand építésnek és a kommunikációnak – akár online, akár offline – a kulcsa a megfelelő, átgondolt és tetszetős grafika. Az arculatok, logók tervezése mellett a mindennapokban sokszor készítünk bannereket, print-re előkészített anyagokat, annak érdekében, hogy ügyfeleink marketing folyamatai a lehető legsikeresebbek lehessenek.