Keresőoptimalizálás – magas látogatottság, folyamatos növekedés

A keresőoptimalizálás – más nevén SEO – célja, hogy az oldalt minél jobban optimalizáljuk a fontos kulcsszavakra, annak érdekében, hogy minél több releváns érdeklődő találjon meg organikus úton. A Google találati listája óriási potenciállal bír, és üzleti szempontból nagyon nem mindegy, hogy a weboldalunk milyen helyezést ér el.

Szemben a PPC hirdetésekkel a keresőoptimalizálás egy folyamat, mely akkor is érdeklődőket hoz, akkor is bevételt termel, amikor a folyamat éppen szünetel, vagy már véget ért. Tehát azon vállalkozók számára, akik hosszú távra terveznek a legjobb üzleti befektetés SEO stratégia kialakítása és mielőbbi megkezdése.

A keresőoptimalizálás részei

A keresőoptimalizálás 3 fő szekcióra bontható, melyek egyaránt fontosak abban az esetben, ha szeretnénk tartós sikereket elérni. A három szekció az alábbiak:

Technikai SEO

A weboldal strukturális hátterének felmérése, korrigálása, mely elengedhetetlen a komoly eredményhez. Minden esetben, amikor új ügyfél kér ajánlatot tőlünk a technikai háttér vizsgálatával kezdjük. Ebben a részben a szerveres beállítások, a sebességek optimalizálása is megtörténik, valamint 100%osan felmérjük a weboldal állapotát, feltárva az azon javítandó dolgokat.

Tartalmi SEO

A weboldal tartalmának mennyisége, minősége és relevanciája egyértelműen a legfontosabb. Rengeteg alapérték és irányelv megfogalmazza, hogy mi a legjobb tartalom marketing szempontből. Mi abban hiszünk, hogy fontosak az irányelvek, de a legfontosabb az, hogy a célcsoportunk számára értékes és informatív tartalmak szerepeljenek a weboldalon.

Külső SEO

Minden olyan elem, amin nem magán a weboldalon belül történik ide sorolandó. A legfontosabb elemei a linképítés, mely külön szolgáltatásunk.

A linképítésről bővebb információt talál szolgáltatásaink között.

Akár onsite, akár offsite keresőoptimalizálásról beszélünk a legfontosabb, hogy tapasztalt szakember végezze el a munkát. Több éve foglalkozunk ezzel, így az évek alatt mind weboldalak, mind webáruházak tekintetében komoly eredményeket értünk el, melyek igen sok tapasztalatot hoztak számunkra. Tisztában vagyunk vele, hogy a komoly érdemi munka nem kerülhető meg és csak ennek elvégzésével lehet komoly és számottevő eredményeket elérni.

A kerespoptimalizálás egy hosszútávú folyamat, mi pedig azért dolgozunk, hogy a legjobb befektetés legyen cége számára.

Vágjunk bele!