Webáruház készítés – profitmaximalizálás és kiemelkedő látogatottság

Webáruház szinten csak akkor fogunk tudni hosszútávon sikereket elérni, ha a látogatottságunk és a rendeléseink organikusan találnak ránk nagyrészt. Ehhez azonban komoly tervezésre van szükség. A jó webshoppok funkcionalitása és szoftverintegrációi mind igazodnak az üzemeltető cég napi ügyvieteléhez.

Több mint 12 éve foglalkozunk e-kereskedelemmel. Ez idő alatt több 10 milliárd forgalom ment át rendszereinket, több, mint 10 országban. Az e-kereskedelem évről évre csúcsokat dönget, de ahhoz, hogy az üzemeltető részéről is elmondható legyen komoly munka előzi meg a webáruház elindítását.

Időtálló megoldásokat nyújtunk megbízónk számára. Komplett rendszereket készítünk, teljeskörű megoldásokat nyújtunk – integrálunk, összekötünk, annak érdekében, hogy a webáruház üzemeltetése minél gördülékenyebben menjen, és megbízónk minél sikeresebb lehessen.

Miért érdemes a webáruház készítést mielőbb elkezdeni?

Röviden, mert idő amíg beérik. Az elmúlt időszak világosan megmutatta, hogy ha egy cégnek megy a szekér, akkor sem dőlhet hátra a vezetőség. Kell egy rendszer, ami akkor is működik, ha a boltot zárva kell tartani. Akkor is bevételt termel, ha nyári szüneten van a cég. A vevők akkor is tudnak venni, amikor kollégáink éppen alszanak. Szemben a bérelhető megoldásokkal, mi abszolút cégre szabott rendszereket adunk át.

Az alapvetés, hogy egy mai modern webáruház a legtöbb ma használt eszközön szépen jelenjen meg. Ahogyan az is, hogy az arculat, a design, a leírások mind-mind a célcsoport igényeinek megfelelőek legyenek.

A mi célunk ebben támogatni megbízóinkat.

Miben különböznek a mi webáruházaink?

Egyedi design és felépítés

Az általunk készített webáruházak sohasem sablonokra épülnek. A megbízó arculatához igazított egyedi megjelenés gondoskodik arról, hogy a látogató megnézze miről is szól az adott oldal. A megoldásaink előnye, hogy nem csak vonzóbbak az érdeklődők számára, hanem más iparági szabványokhoz és megoldásokhoz képest gyorsabbak és megbízhatóbbak is. Nem kell félni attól, hogy idővel frissül valami és szétesik bármi az oldalon. Attól sem kell tartani, hogy az érdeklődő nem találja meg a keresett tartalmat. Hiszen nem csak az esztétikai szempontokra ügyelünk a tervezés során, hanem az ergonómiára is.

Célcsoport számára írt szöveg

Hiába a legütősebb design és a leginnovatívabb megjelenés, ha a szövegek unalmasak az érdeklődők számára. A célcsoport számára megírt szövegeink, úgy hatnak az olvasóra, hogy azt érzi, mintha ezt Neki írták volna. Így bizalommal fog ajánlatot kérni, megrendelést leadni. Az értékesítés sikere múlik a szövegeken. Más szempontból hiába a keresőoptimalizálás bármely erőfeszítése, ha nem a megfelelő hosszúságú és minőségű szövegekkel rendelkezik a webáruház.

Stratégiai szintű tervezés

Mielőtt belevágnánk tisztázzuk, hogy mi a célja az oldalnak? Valamint kik az ideális érdeklődők, vevők? Így a weboldal készítése során célunk, hogy kifejezetten a megbízónkat támogassuk, és illeszkedjünk stratégiai elképzeléseihez.

Naprakész rendszereket adunk

Mielőtt belevágnánk tisztázzuk, hogy kik az ideális vásárlók, és mely vevők számára a legjobb megoldás a termék? Megbeszéljük, hogy miben jobb más termékpalettától a forgalmazott. Így a webáruház készítése során célunk, hogy kifejezetten a megbízónkat támogassuk, és illeszkedjünk stratégiai elképzeléseihez.

Gondolunk az üzemeltetésre

Minden olyan lehetőséget beépítünk a rendszereinkbe, melyek a napi működést segítik. A számlázás automatizálható, a fizetési folyamatok rugalmasak. Csomagpontok választhatóak, és akár egyedi szoftverekbe is érkezhetnek a rendelések, annak érdekében, hogy megbízóink az értékesítések számának növekedésén dolgozhassanak a napi háttérmunkák helyett.

Minden háttér tisztán átlátható

Csak jogi szempontból is korrekt megoldásokkal dolgozunk. Bármely általunk felhasznált megoldás, kép, zene, videó jogaival rendelkezünk. Nem fogunk „letöltött dolgokat” egy komoly üzleti projektben felhasználni, mivel ebből csak bonyodalom és probléma lehet, mi pedig e helyett a nézettség és a forgalom növelésére szeretünk koncentrálni.

Kezdjünk el együtt dolgozni, ha olyan webáruházat szeretnél amit szeretnek a vevők és valóban pénzt hoz! Új webáruházad a legmodernebb alapokra építjük fel. Ezt követően is ott fogunk állni melletted és segítünk majd, hogy az új webshoppod igazán sikeres legyen!

Webáruház bérlés lehetséges e?

A fizetési konstrukcióinkat úgy alkotottok meg, hogy lehetőség van havi rendszerességű fizetésre is. Ezzel is indulásodat kívánjuk támogatni. Hiszen tisztában vagyunk vele, hogy az indulás nagyobb költségekkel jár. Szemben a bérléses megoldásokkal nálunk fixen tudni fogod, hogy mikor mennyit kell fizetni, ami idővel lejár és azt követően nem marad költséged felénk – kivéve ha linképítést is végzünk a webáruházra.

Így anyagilag jobban megéri szolgáltatásunk, mint bérelni egy rendszert bármely szolgáltatótól. A bérlős rendszerekkel szemben a támogatást is nagyobb mértékben tudjuk garantálni.

Webáruház készítés menete

Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
1

Elképzelések egyeztetése

Minden folyamat sikerének titka a megfelelő tervezés. Ezért a projekt kezdetekor mindent pontosan átbeszélünk. A részletekbemenően elemezzük a vállalkozást, a célpiacot, valamint a legsikeresebb hazai konkurenseket is. 

1
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
2

Tervezés

Megtervezzük azt, hogy pontosan mit fogunk megvalósítani. Pontosítjuk a célokat, és elkezdjük a technikai háttér “felöltöztetését” a kifejezetten a megbízónk számára készített egyedi designnal.

2
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
3

Programozás, funkciók elkészítése integrálása

Ebben a szakaszban programozó kollégáink integrálják az egészni funkciókat, illetve minden pontosan a helyére kerül. Ezt követően leteszteljük alaposan az elkészült oldalt és megmutatjuk megbízónk számára is, hogy egyeztessünk az esetleges finomhangolásokról.

3
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
4

Webáruház átadása

Az elkészült webshoppot a tesztelés és jóváhagyás után a megrendelő részére átadjuk, valamint véglegesítve bárki számára elérhetővé tesszük a végleges környezetben, ahol üzemelni fog.

4
Prémium Weboldal készítés - hogyan érjen el sikereket?
5

Segítünk benne…

… hogy a legnehezebb kulcsszavakra is előrekerüljön az oldal.

5

Vágjunk bele!