Grafikai tervezés – egységes megjelenés online és offline

Alapvetően fontos a megjelenés, mind a weben, mint az offline anyagok tekintetében. A profi brandkommunikáció, a brandépítés már kezdő vállalkozásoknál is kiemelten fontos, de a meglévő és működő vállalkozások számára is fontos a megújulás. Az arculatnak tükröznie kell a vállalkozás alapértékeit, színvonalát. Ez a vevők számára tetszetős és bizalomgerjesztő lesz. Így az érdeklődők megtekintik az anyagokat, elolvassák a szövegeket és megkapják a kellő információkat a döntéshez.​

Hiába a legellenállhatatlanabb ajánlat, ha nem szép a tálalás nem fogja megismerni az érdeklődő.

Lehet akár logó tervezés, névjegykártya tervezés vagy egyedi grafikai anyagok készítése, offline anyag készítés mi biztosan tudunk segíteni.

Grafikai tervezés – egységes megjelenés online és offline

WEBDESIGN TERVEZÉS

A megfelelő webdesign megtartja a látogatókat. Időt töltenek el megtekintésével és emléket fog hagyni. Ezért a sablonos megoldások helyett egy új tetszetős design tervezését javasoljuk.

Grafikai tervezés – egységes megjelenés online és offline

PROFI LOGÓ TERVEZÉS

Ahogyan fontos a vállalkozás, projekt neve, pont annyira a megfelelő logó is. A jó logó azonosít, megkülönböztet és ki is emel a tömegből.

Grafikai tervezés – egységes megjelenés online és offline

CÉGES ARCULATTERVEZÉS

A logó mellett sok más fontos dologra szükség van a mindennapok során. Névjegykártya, levélpapír, boríték, mail aláírás, mind olyan dolgok, amik a professzionális arculat részei.

Grafikai tervezés – egységes megjelenés online és offline

OFFLINE/PRINT TERVEZÉS

Nem csak online offline is segítünk. Kupon, szórólap, kiadvány mind fontos részei lehetnek a különböző projekteknek, kampányoknak.

Az egységes design megjelenik a hírlevelekben, marketing anyagokban, hirdetésekben – egységes professzionális képet mutatva a vallalkozásról. Az egységes kommunikáció a közösségi médiában megjelenítve tovább emelheti a cég sikereit.

Napjainkban elengedhetetlen az egyedi arculat, amiről azonnal beazonosítható a vállalkozás. Akár weboldal, akár webáruház esetében elmondható, hogy az igényesség és profizmus mind bizalomépítő, így a megfelelő arculat a jobb konverzió egyik alap követelménye. Annak érdekében, hogy a brand megjelenése egységes legyen mindenben segítségére vagyunk megrendelőinknek.

Vágjunk bele!